apren
 
 ASSESORIA PSICOPEDAGÒGICA I REFORÇ ESCOLAR A NENS I JOVES

Formada per un equip multidisciplinar de professionals del món de la:

 ELS NOSTRES PROFESSIONALS

 EVA VIETA I ALEMANY

Sóc diplomada en Magisteri i llicenciada en Psicopedagogia.

Treballo en una escola de l´Eixample de Barcelona des de fa 14 anys. Aquesta feina la combino amb la direcció del centre Aprèn que vam obrir fa 4 anys. AquÍ faig les tasques d´entrevistar les famílies, supervisar els casos i fer de nexe entre l´escola, la família i el centre Aprèn.

M´he format en el tractament del trastorn per dèficit d´atenció amb i sense hiperactivitat, trastorn de l´espectre autista, trastorn generalitzat del desenvolupament...

 MARC ESTEVE FERRER

Sóc graduat en Psicologia per la Universitat de Barcelona.

He seguit la meva formació amb el Màster de Psicologia Clínica a l´Associació Espanyola de Psicologia Clínica Cognitiu Conductual i amb la realització de cursos orientats a l´atenció infanto-juvenil.

Actualment col·laboro a l´Hospital Sant Joan de Déu a la Unitat Terapèutica per a infants amb Trastorns del Desenvolupament, de Relació i de Comunicació (realitzant les tasques de diagnòstic i de treball terapèutic i d´estimulació amb els nens i els seus pares) i en la unitat de seguiment al grup de nens prematurs, detectant possibles retards maduratius o dificultats en l´aprenentatge.

També tinc experiència com a vetllador escolar d´alumnes amb necessitats especials, fomentant l´adquisició d´aprenentatges i la seva autonomia a l´aula.

 

Telf. 659 578 850 - www.apren.net - info@apren.net